Sotkamon ja Vuokatin majoitushaku - Löydä & varaa hotelli tai mökki

Ravintolat

Ravintoloita, lounaspaikkoja, pikaruokaa ja catering-palveluita, niitä Sotkamossa ja Vuokatissa
löytyy moneen makuun. Tarjolla on hienoa á la cartea, sekä vapaampaa bistro-tunnelmaa.
Tutustu alueen ruokapaikkoihin ja valitse teille maukkain vaihtoehto.


Annen Grilli

Sotkamon ja Vuokatin alueen ainoa rehellinen grilli. Isot, mausteiset annokset. On grilliruokaa, burgereita, ranskalaisia, lihiksiä yms. Tule syömään tai hae mukaan!

Osoite:
Kainuuntie 15, 88600 Sotkamo
puh. 041 759 6004
facebook.com/annengrilli

Herkku-Sepät

Herkku-Sepät Oy on viihtyisä sotkamolainen lounasravintola-kahvila. Valmistamme maukasta kotiruokaa ammattitaidolla suomalaisista raaka-aineista. Tarjoamme lounaspalveluja yritysten henkilökunnille, paikallisille ja matkailijoille.

Katso lisää

Ravintola Messi

Ravintola Messi on Sotkamon keskustassa vuodesta 2011 toiminut monipuolinen ravintola. Listalta löytyy herkkuja moneen makuun, annoksia joissa on oikeasti kokoa ja makua!

Katso lisää

Ravintola Kantis

Kantis avasi ovensa ensimmäistä kertaa 3.7.1969 nimellä Kantakrouvi. Sotkamossa samoissa tiloissa toiminut ravintola on siis jo yli 40 vuotta viihdyttänyt sotkamolaisia ja Sotkamossa vierailleita asiakkaitaan.

Katso lisää

Amarillo

Karauta Vuokatin mausteisimpaan mestaan nauttimaan alueen parasta TexMexiä ja revittelemään baaribailauksen merkeissä. Vuokatin Amarillon löydät Break Sokos Hotel Vuokatin yhteydestä.

Katso lisää

Holiday Club Katinkulta

Easy Kitchen tarjoaa laadukasta ja monipuolista ruokaa isollekin seurueelle, ja O’Learys –sporttiravintolassa voit nauttia amerikkalaisista herkuista urheilun parissa. Suositusta Classic Pizza –ravintolasta löydät Vuokatin parhaat pizzat, ja Katinkullan omassa yökerhossa NightCatissa ilta huipentuu karaoken parissa.

Katso lisää

Kainuuravintola Kippo

Kainuuravintola Kippo on perinteitä kunnioittava, mutta hetkessä elävä tunnelmallinen hyvän ruoan keidas Vuokatissa.

Katso lisää

Maanselän Etappi

Puhtaista kotimaisista raaka-aineista tehtyä ja maistuvaa kotiruokaa. Maanselän Etappi sijaitsee luonnon kaunilla paikalla ja pihapiiriissä myös kotieläimiä ja harrasteita lapsille. Tervetuloa makujen Kainuuseen!

Katso lisää

Neste Oil Sotkamo

Ystävällinen henkilökuntamme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan palveluistamme, Olipa kyse sitten tankkauksesta (sinun tai autosi), tai ostoksista.

Katso lisää

O'Learys Katinkulta

O’Leary’s Katinkulta toivottaa sinut tervetulleeksi! O’Leary’s on kohtaamispaikkana se luonnollinen valinta, ja tämä ravintola tarjoaakin sinulle, arvoisalle vieraalle, ainutlaatuisen vastaanoton ja tunnelman sekä hienoja makuelämyksiä ja kokemuksia.

Katso lisää

Vuokatinhovi

Vuokatinhovi sijaitsee keskellä Vuokatin monipuolisia harrastemahdollisuuksia Särkinen -järven rannalla. Vuokatinhovi on osa Break Sokos Hotel Vuokattia – vain 400 m päässä hotellin päärakennuksesta.

Katso lisää

Vuokatti Sport | Ola's

Kokkimme ovat matkanneet Texasia ristiin rastiin ja istuneet leiritulilla Rio Granden molemmin puolin, jotta voimme tarjota sinulle parasta texmexiä meren tällä puolen. Hampurilaisia, fajitaksia, bolilloja, wingsejä, dilloja – Amarillon tyyliin reiluina, näyttävinä ja täyttäviä annoksina!

Katso lisää

Hotelli Vuokatin ravintola

Hotelli Vuokatin yhteydessä sijaitseva ravintola palvelee à la carte -ravintolana. Ruokalista vaihtuu usein, jotta sesongit parhaimmat maut saadaan lautasille kertoo ravintolan uudesta konseptista vastaava Jussi Kumpulainen. Arvostettu rovaniemeläiskokki luottaa paikallisiin raaka-aineisiin, joista syntyy sesonkiherkkuja laadusta tinkimättä. Ruokalistalta löytyvät myös poroannokset.

Osoite:
Suvikkaantie 6
88610 Vuokatti

Kotipizza, Sotkamo

Kotipizzasta löydät klassikkopizzojen lisäksi myös premium-malliston lankkupizzat, raikkaalla salaatilla täytetyt Kotzonet ja dippiystävälliset Monsterit isompaankin nälkään.

Osoite:
Puh. 08 6661600
Torikatu 1, Sotkamo

Makea Cafe & Deli

Makea Cafe & Deli on kahvila keskellä Sotkamoa, joka tarjoaa herkkuja nautittavaksi paikan päällä sekä mukaan vietäväksi. Herkkusuille löytyy makoisia pullia sekä näyttäviä kakkuja ja leivoksia.

Osoite:
Torikatu 8
88600 Sotkamo

Leipomo-Konditoria Vilja

Perinteikäs Leipomo-Konditoria Vilja tarjoaa päivittäin itse leivotut tuoreet pullat, piirakat ja kakut. Tarjolla on aina laaja valikoima itsetehtyjä herkkuja, on vakiintuneet suosikit unohtamatta tietenkään vaihtelua ja kausittaisia makuja. Myös leipätuotteet ja kahvila samassa tilassa.

Osoite:
Kainuuntie 17
88600 SOTKAMO

Laavu Bar

Yhteystiedot:

Varsitie 1
044 9700779
Laavulle.fi

Dragon King - kiinalainen ravintola

Maukasta buffet-ruokaa, sekä listalta löytyviä annoksia niin kotiin, kuin paikan päällä nautittavaksi. Listalta löytyy myös kasvisruokavalioon sopivat annokset.

Osoite:
Kainuuntie 30, Sotkamo
Puh. 08 662100

Hesburger

Hesburgiin voi piipahtaa milloin tahansa; työkiireiden keskellä pistäydyt helposti nopealle lounaalle, iltapäivällä ostosten välissä yksin tai tulet vaikkapa illalla lasten kanssa herkuttelemaan. Piipahda nopeasti hampurilaiselle tai salaatille, yksin tai perheen ja ystävien kanssa tai ota mukaan!

Osoite:
Ilkantie 8, 88610 Vuokatti
puh. 08 6194141

Ilmoita palvelusi mukaan

SotkamoVuokatti.fi -portaaliin voit veloituksetta ilmoitaa yrityksesi perustiedot. Helpoiten se käy sähköpostitse osoitteeseen: info(at)sotkamovuokatti.fi.

Ilmoita viestissä yrityksesi nimi, lyhyt esittely teksti ja osoitetiedot. Mikäli haluat kuvallisen ilmoituksen tai vieläkin kattavamman esittelyn, kerromme mielellämme lisäpalveluista.

Sotkamon Pizza&Kebab

Pizzeria Sotkamon keskustassa, joka palvelee viikonloppuisin (pe-la) jopa 4.30 saakka. Edulliset kebabrullat ja -annokset, pizzat, salaatit, sekä mm Falafel-annokset mukaan ja paikan päällä syötäväksi..

Yhteystiedot:
Kainuuntie 30, 88600 Sotkamo
puh. 08 662002

Matkailuneuvonta

Sotkamo

  • Keskuskatu 3
  • 88600 Sotkamo
  • puh. 045 312 1016

Vuokatti

  • Ilkantie 8
  • 88610 Vuokatti
  • puh. (08) 619 410
Sotkamovuokatti.fi

SotkamoVuokatti.fi ei vastaa sivuston tietojen kuten hinnat oikeellisuudesta. Varmista aina ajantasaiset tiedot palveluntarjoajalta.