Sotkamon ja Vuokatin majoitushaku - Löydä & varaa hotelli tai mökki

Holiday Club Katinkulta

Katinkullan monipuolinen kylpylä


Katinkullan kylpylästä löytyy yli 20 erillistä allasta: ulkoallas, porealtaita, vastavirtoja, hierovia suihkuja, suihkulähde sekä tietenkin vesiliukumäki. Lekottele ja polski vaikka jokaisessa altaassa. Veden ja ilman lämpötila on aina +32 ºC. Pienille on lasten allas, kellukkeita ja uimamattoja. Kuntoaan hoitaville tiedoksi: kylpylästä löytyy myös 25-metrinen kuntouima-allas, joka on syvyydeltään kauttaaltaan 130 cm.


 • Kylpylä

  Kylpylä

  Katinkullan monipuolinen kylpylä

  Katinkullan kylpylästä löytyy yli 20 erillistä allasta: ulkoallas, porealtaita, vastavirtoja, hierovia suihkuja, suihkulähde sekä tietenkin vesiliukumäki. Lekottele ja polski vaikka jokaisessa altaassa. Veden ja ilman lämpötila on aina +32 ºC. Pienille on lasten allas, kellukkeita ja uimamattoja. Kuntoaan hoitaville tiedoksi: kylpylästä löytyy myös 25-metrinen kuntouima-allas, joka on syvyydeltään kauttaaltaan 130 cm.

  Kylpylän aukioloajat

  Kylpylä on avoinna: ma–su klo 10–21.
  Lippuja myydään klo 20 saakka. Allasosasto sulkeutuu puoli tuntia ennen kylpylän sulkemisaikaa.

  Aamu-uinti
  klo 7–9 kuntouintialtaalla.

  Savusauna
  lämpimänä ma–pe klo 15–20, la klo 12–20, su suljettu.

  Yhteystiedot

  HOLIDAY CLUB KATINKULTA
  Katinkullantie 15, 88610 Vuokatti
  vastaanotto puh. 030 686 3711

  YLEINEN ASIAKASPALVELU
  Puh. 030 68 600
  asiakaspalvelu (at) holidayclub.fi
 • Majoitus

  Majoitus

  Kylpylähotelli- ja loma-asuntokohde

  Holiday Club Katinkullassa, Pohjoismaiden monipuolisimmassa lomakohteessa voi harrastaa melkein mitä tahansa kylpemisestä golfiin, kuntoiluun ja keilaamiseen. Katinkullassa majoitut oman makusi mukaan joko kylpylähotelliin, lomahuoneistoon tai loma-asuntoon. Hotellihuoneesta siirryt kätevästi vaikka kylpytakissa allasosastolle. Loma-asunnossa asumisen vapautta tuovat täysin varusteltu keittiö ja sauna. Kesällä käytössäsi on kaksi polkupyörää ja usein myös grilli.

  Kesällä golfataan, talvella hiihdetään

  Kesällä Katinkullassa nautitaan golfista, Katinkullan kolmella kentällä riittää golfelämyksiä kaiken tasoisille pelaajille. Holiday Club Katinkullan monipuoliset palvelut varmistavat sen, että tekemistä riittää myös niille, jotka eivät vielä ole golfin pauloissa. Tarjolla on mm. tennistä, squashia ja keilausta. Kesäkaudella kutsuvat vedet ja luontopolut. Talvella Sotkamon lumilla harrastat hiihtoa, laskettelua, retkiluistelua ja lumikenkäilyä. Hiihto- ja lautailuputket ovat auki vuoden ympäri. Aktiivisen ulkoilun jälkeen on mukava rentoutua Katinkullan kylpylässä, tutustua saunamaailmaan ja valita hoitoja hyvinvointiosastolta. Katinkullan lähellä sijaitseva Angry Birds Activity Park Vuokatti on lapsiperheiden kestosuosikki.

  Aktiivisia kokouksia Katinkullassa

  Holiday Club Katinkulta on myös mainio paikka kokouksille, tapaamisille ja vaikkapa virkistyspäiville. Kokoustiloja on valittavina auditoriosta Katinkulta Areenaan. Varaa kerralla kokouspalvelut, majoitukset, oheisohjelmat ja kannustavat liikuntamahdollisuudet. Tunniste Instagram- ja Twitter-päivityksiin: #katinkulta

  Yhteystiedot:

  HOTELLI VARAUKSET JA LOMA-ASUNTOJEN VUOKRAUS
  puh. 030 68 600 – ma–pe 8–18, la 10–15
  sähköposti: asiakaspalvelu@holidayclub.fi

  ESITTELYVARAUKSET
  puh. 030 686 011 – ma–pe 8–18, la 10–15
  Esittelyiden peruutus: 030 686 030
  sähköposti: asiakaspalvelu@holidayclub.fi
 • Ravintolat

  Ravintolat

  Etsitkö hyvää ruokapaikkaa Vuokatista? Holiday Club Katinkulta ravintolat tarjoavat herkullista ruokaa isoon ja pieneen nälkään.

  Easy Kitchen

  tarjoaa laadukasta ja monipuolista ruokaa isollekin seurueelle

  À la carte Ravintola avoinna:
  ma-la 17-22
  Aamiainen: ma-pe klo 7-10, la-su klo 8-11

  O’Learys –sporttiravintolassa

  voit nauttia amerikkalaisista herkuista urheilun parissa.

  Ravintola avoinna: ma-su klo 11-23
  Ravintolassa tarjolla keittolounas arkisin: klo 11–14, hinta 7,50 €.

  Suositusta Classic Pizza –ravintolasta

  löydät Vuokatin parhaat pizzat, ja Katinkullan omassa yökerhossa NightCatissa ilta huipentuu karaoken parissa. Tervetuloa Vuokattiin nauttimaan hyvästä ruoasta!

  Avoinna: ma–su klo 12–23 (keittiö 12–22.30)

  Night Cat

  Yökerhotunnelmaa Vuokatissa. Kaikkina iltoina vapaa pääsy! K-18, narikka 2,50 € Yökerho on mahdollista varata myös yksityisbileisiin.

  Arkisin: ti–to klo 21–01, karaoketanssit
  Viikonloppuisin: pe–la klo 22–03, karaokebileet
 • Hyvinvointiosasto Harmony Spa

  Hyvinvointiosasto Harmony Spa

  Holiday Club Katinkullan Harmony Spa -hyvinvointiosasto on hemmottelevien hoitojen paratiisi. Voit kruunata oleskelusi Katinkullassa pienellä hemmotteluhetkellä. Yksilölliset, tasokkaat hoidot tekevät hoitolakäynnistäsi elämyksen. Rentoudu hieronnassa päivän ulkoilun jälkeen, nauti upeista vartalo- tai kasvohoidoista. Katso hoitotarjoukset valitse sinulle sopiva hoito!

  Käytämme hoidoissa Phytomer-tuotteita, jotka tunnetaan merellisen kosmetiikan edelläkävijänä, jonka inspiraation lähteenä on meri. Hoitolasta saat hoitoja, jotka tuovat merellisen maailman kaikki edut hyvinvoinnin ja kauneuden hyväksi: ihon kosteutus ja kuorinta, puhdistavat ja rauhoittavat kasvohoidot, ylelliset vartalohoidot, rentouttavat, hoitavat ja virkistävät hieronnat.

  Huomaathan, että sunnuntaina ja juhlapyhinä hoitojen hintoihin lisätään 15 %.

  Hoitovaraukset:
  Puhelimitse: 030 686 3299
  Sähköpostilla: hoidot.katinkulta@holidayclub.fi

  Hinnasto ja nettivaraus:
  Harmony Span:n sivuilta


Matkailuneuvonta

Sotkamo

 • Keskuskatu 3
 • 88600 Sotkamo
 • puh. 045 312 1016

Vuokatti

 • Ilkantie 8
 • 88610 Vuokatti
 • puh. (08) 619 410
Sotkamovuokatti.fi

SotkamoVuokatti.fi ei vastaa sivuston tietojen kuten hinnat oikeellisuudesta. Varmista aina ajantasaiset tiedot palveluntarjoajalta.