Sotkamon ja Vuokatin majoitushaku - Löydä & varaa hotelli tai mökki

Palvelut

Pienestä pitäjästämme löytyy niin persoonallisia pikkuputiikkeja, kuin isoja kauppaketjujakin.
Vuokatissa matkaajan kannattaa ehdottomasti tutustua myös Sotkamoon, josta löytyy tuliaisia, kahviloita, autokorjaamoja,
kirpputoreja, kampaamoja, lelu- ja kenkäkauppa, hemmotteluhoitoja ja paljon muuta. Myös lomarakentajat on huomioitu
ja listaan on kerätty oleellista tietoa alueen kuljetus-, rakennus-, sekä LVI -palveluista.


Alko

Sotkamon ja Vuokatin alueen ainoa Alko löytyy Sotkamon keskustasta, K-Supermarketin yhteydestä. Isoihin kaupunkeihin poiketen, Alko on arkisin avoinna vain klo 18 saakka, lukuunottamatta perjantantaita, jolloin se on avoinna klo 20 asti.

Yhteystiedot:
Kainuuntie 18, 88600 Sotkamo
Puh. +358 20 692 771

Euronics Sotkamo

Sotkamon keskustasta löytyvän Euronicsin tuotevalikoimasta löydät laajasti kodin isoa ja pientä elektroniikkaa. Myös tietokoneiden ja tablettien huolto ja korjaus, sekä mm. puhelinliittymät, kuulokkeet ja kamerat. Tule tutustumaan!

Osoite:
Kainuuntie 28, 88600 Sotkamo
Puh. 08 6661977
www.keskusliike.com

Ekohoitola Red Roses

Ekohoitola Red Roses on erikoistunut ekologiseen ja luonnonmukaiseen kauneudenhoitoon. Palveluvalikoimaan kuuluu perinteiset kasvo-, käsi- ja jalkahoidot, ihokarvojen poisto sokeroimalla sekä ehostukset. Käytössä puhdasta luonnonkosmetiikkaa mm. biosertifioidut Esse Probiotic Skincare ihonhoitosarja ja Couleur Caramel värikosmetiikka.

Avoinna sopimuksen mukaan.
Kainuuntie 26, Sotkamo
Puh. 045 351 8383

Finnmari Sotkamo

Finnmari Sotkamosta löydät ihanan sisustusmaailman. Finnmari on Suomalainen sisustusliikeketju, jonkaa hinta/laatusuhde on kohdallaan oman valmistuksen ja maahantuonnin ansiosta. Etsitpä sitten tuliaisia tai lahjoja, poikkea myymäläämme.

Osoite:
Kainuuntie 15, 88600 Sotkamo
Puh. 08-6660037
www.keskusliike.com

Hiuskulma 26

Tarjoamme laadukkaasti ja ammattitaidolla tehtyjä leikkauksia, värjäyksiä ja muita hiuskäsittelyjä. Luonnollisesti myös tyylikkäät juhlakampaukset ja juhlameikit kuuluvat valikoimaamme.

Katso lisää

Harmony Spa

Holiday Club Katinkullan Harmony Spa -hyvinvointiosasto on hemmottelevien hoitojen paratiisi. Voit kruunata oleskelusi Katinkullassa pienellä hemmotteluhetkellä. Yksilölliset, tasokkaat hoidot tekevät hoitolakäynnistäsi elämyksen. Rentoudu hieronnassa päivän ulkoilun jälkeen, nauti upeista vartalo- tai kasvohoidoista. Katso hoitotarjoukset valitse sinulle sopiva hoito!

Katso lisää

Hyvän Olon Puoti

Hyvän Olon Puoti tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat kauneudenhoito- ja hyvinvointipalvelut joustavilla aukioloajoilla Vuokatin matkailukeskuksen ytimessä.

Katso lisää

Ideamedia Oy

Ideamedia Oy on mainostoimisto Sotkamossa. Kauttamme saat mainosmateriaalit digi- ja printtikanaviin, sekä nykyaikaiset kotisivut. Tutustu työnäytteisiimme ja ota yhteyttä.

Yhteystiedot:
Ideamedia Oy
Kainuuntie 28, Sotkamo
040-5933647
www.ideamedia.fi

KRP Hallimyymälä

KRP Hallimyymälä Oy on rauta- ja rakennustarvikekauppaan erikoistunut yritys. Yritys sijaitsee aivan Sotkamon keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Katso lisää

K-Supermarket

K-Supermarketin löydät sekä Sotkamosta, että Vuokatista. Kauppojen vahvuuksia ovat erinomainen palvelu ja laajat ruokatuotteiden valikoimat. Palvelevalta Herkkutorilta asiakas löytää liha-, kala- ja ateriaratkaisut niin arkeen kuin juhlaan ja kaupan valikoimissa on aina myös paikallisia tuotteita. Sotkamon kaupan yhteydessä toimii myös Alko.

Yhteystiedot:
VUOKATTI: Heikintie 1
SOTKAMO: Kainuuntie 18

KTR-Urakointi

KTR-Urakointi on kiinteistöhuoltoa, maanrakennus- ja maatalouden urakointipalveluja tuottava yritys. Monipuolinen kalustomme taipuu niin isoon kuin pieneenkin hommaan.

Katso lisää

Kirpputori HiukkaSet

HiukkaSet on itsepalvelukirpputori Sotkamon keskustassa, jonka yhteydessä toimii kukkakauppa. Siisteissä tiloissamme on n. 30 myyntipöytää sekä pieni kahvio. Tarjoamme kaikki kukkakauppapalvelut vankalla ammattitaidolla. Meiltä saat mm. surusidonnat, morsiuskimput, kukkakimput arkeen ja juhlaan.

Yhteystiedot:
puh. 040 142 4024
Kainuuntie 7, Sotkamo
HiukkaSet Facebook

Kirppis Karipia

Varasto-kirpputorina toimiva Kirppis Karipia on Vuokatissa palvelva osto-myynti ja realisointiliike. Kirppis sijaitsee Puukatti puutavaraliikkeen takana (sininen iso rakennus, Sahakuja 3). Valikoimista löytyy kaikkea kodinkoneiden, antiikkiesineiden, vaatteiden ja kirjojen väliltä.

Lisätiedot:
Puh. 040 0670066
Sahakuja 3, 88610 Vuokatti
Kirppis Karipia FB

Kukkakauppa Ahkeraliisa

Sotkamon vanhin kukkakauppa on palvellut samassa paikassa jo vuodesta 1989. Löydät meidät keskeltä Sotkamon sydäntä; vain kiven heiton päässä torilta, muiden palvelevien kauppojen ympäröimänä.

Katso lisää

LVI-Palvelu Korhonen

LVI-Palvelu Korhonen Oy on Kainuun alueelle palveluita tuottava LVI alan yritys. Yritys on perustettu vuonna 2010. Yrityksen henkilökunnalla löytyy alalta ammattitaitoa ja kokemusta jo usealta vuodelta.

Yhteystiedot:
Keskuskatu 7, 88600 Sotkamo
Puh. 010 3221313

Neste Oil Sotkamo

Ystävällinen henkilökuntamme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan palveluistamme, Olipa kyse sitten tankkauksesta (sinun tai autosi), tai ostoksista.

Katso lisää

Planmec

Planmec Oy on mekaanisiin ratkaisuihin ja teräsrakenteisiin erikoistunut insinööritoimisto. Olemme joustava, kustannustehokas ja nopeasti reagoiva suunnittelutoimisto. Tarjoamme palvelumme aina asiakaslähtöisesti ja räätälöidysti asiakkaan toimintaympäristön sekä vaatimusten mukaan, niin pienissä kuin suurissakin toimeksiannoissa. Kymmenen vuoden aikana saatu laaja kokemus on kehittänyt ammattitaitomme rautaiseksi.

Yhteystiedot:
Puh. +358 (0)44 7672030
Salmelantie 6, 88600 Sotkamo
www.planmec.fi

PKY-Laatu

Palveluihimme kuuluvat laatujärjestelmien koulutus ja konsultointi sekä auditointi- ja sertifiointipalvelut. PKY-LAATU- Toimintajärjestelmä on pk-sektorin yrityksille kehitetty helppokäyttöinen ohjelmisto laadunhallinnan ja johtamisjärjestelmän alustaksi. Järjestelmä kattaa standardit ISO 9001, ISO 14001 ja OHSAS 18001.

Yhteystiedot:
Kidekuja 2,88600 Vuokatti
020 729 0600
toimisto@pkylaatu.fi
www.pkylaatu.fi

Rantola Angus

Rantolan tila Sotkamon Juurikkalahdessa on sukutila, joka on toiminut vuodesta 1891 lähtien. Tilalla kasvatetaan ja jalostetaan puhdasrotuista Aberdeen Angus karjaa. Tällä hetkellä tilalla kasvaa 70 emolehmää vasikoineen, kuusi siitossonnia sekä viime kesän vasikat. Tällä varmistetaan jatkossakin pihvilihan tuotanto suoraan tilalta asiakkaalle.

Katso lisää

Ratatien Rengas

Ratatien Rengas asiantuntevan ja palvelevan henkilökunnan omaava rengas- ja huoltotalo. Autamme sinua valitsemaan parhaat renkaat, sekä vanteet ajoneuvoosi.

Katso lisää

Sotkamon Kirjakauppa

Olemme perinteinen, palveleva, yli satavuotiset perinteet omaava perheyritys kauniissa Sotkamossa, Kainuussa. Liikkeemme on perustettu v. 1897 ja se on maamme vanhimpia kirjakauppoja. Kuulumme KIPA-kirjakauppaketjuun, jota olimme mukana perustamassa v. 1984.

Katso lisää

Sotkamon Porakaivo

Sotkamon Porakaivo perustettiin vuonna 1960, kokemusta porausalalta on kertynyt yli 200 miestyövuotta. Olemme toteuttaneet huomattavan osan Suomessa tehdyistä teräsputkipaaluista.

Katso lisää

Sotkamon Varaosa

Sotkamon Varaosasta saat laadukkaat huollot ja varaosat kaikkiin tarpeisiin. Ammattitaitoinen ja sinua kunnioittava henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinun tarpeseesi sopivan ratkaisun.

Katso lisää

Suokone

Suokone on kansainvälisesti toimiva, suomalainen konevalmistaja. Tuotteemme tunnetaan tehokkuudestaan ja luotetta- vuudestaan. Suokone Oy toimii Sotkamon kunnassa Vuokatissa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee sinua mielellään.

Yhteystiedot:
Lastaajantie 1
88610 Vuokatti
Tel: +358 8 666 2011
suokone@suokone.com
www.suokone.com

Vuokatti Service

Vuokatti Service Oy:n sähkömiehet tarjoavat yli 20 vuoden kokemuksella varmasti tasokkaan ratkaisun kaikkiin kiinteistönne sähkötöihin. Remointoitko tai onko mökin rakennus Vuokattiin suunnitelmissa ja tarvitset apua sähkötöihin, ota yhteyttä!

Katso lisää

Walkia Lighting®

Walkia® Lighting on Suomalainen led-valaisin valmistaja, sekä tuotemerkki. Tarjoamme markkinoiden laadukkaimmat ja valovoimaisimmat led-ammattituotteet. Olemme aina kehityksessä askeleen edellä ja valmistamme tuotteitamme aina asiakaslähtöisesti korkea laatu edellä. Asiakkaamme hyvinvointi ja menestys on meille tärkeä asia. Tunnemme asiakkaidemme tarpeet ja yllätämme asiakkaamme positiivisesti.

www.walkia.fi

HT-Erä

HT-Erä on Sotkamossa toimiva metsästyksen, kalastuksen ja retkeilyn erikoisliike. Liikkestä saatavilla myös laaja valikoima koirien ruokaa ja muita lemmikkitarvikkeita.

Osoite:
Kainuuntie 32, Sotkamo
Puh. 044 3480271

Kirpputori Majakka

Monipuolinen Lähetystori Majakka palvelee valoisissa ja kauniissa tiloissa Sotkamon keskustassa. Avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-15 ja lauantaisin klo 10-14. Tule tekemään hyviä löytöjä!

Osoite:
Kangaskatu 12, Sotkamo
Puh. 040-4158610

Ilmoita palvelusi mukaan

SotkamoVuokatti.fi -portaaliin voit veloituksetta ilmoitaa yrityksesi perustiedot. Helpoiten se käy sähköpostitse osoitteeseen: info(at)sotkamovuokatti.fi.

Ilmoita viestissä yrityksesi nimi, lyhyt esittely teksti ja osoitetiedot. Mikäli haluat kuvallisen ilmoituksen tai vieläkin kattavamman esittelyn, kerromme mielellämme lisäpalveluista.

Makkosenmäen hieronta

Makkosenmäellä Sotkamossa perinteistä hierontaa edullisin hinnoin. Myös ilta- ja viikonloppuaikoja, sekä kotikäyntejä.

Osoite:
Niemitie 15, Sotkamo
Puh. 050 3296788

R-Kioski

Pienet Ärrät – suuret palvelut. Ja palvelujen määrä kasvaa jatkuvasti. Sotkamon keskustassa sijaitsevan Ärrän yhteydessä myös Postin ja Matkahuollon palvelut.

Osoite:
Kainuuntie 16, 88600 Sotkamo
Puh. 050 4483404

Matkailuneuvonta

Sotkamo

  • Keskuskatu 3
  • 88600 Sotkamo
  • puh. 045 312 1016

Vuokatti

  • Ilkantie 8
  • 88610 Vuokatti
  • puh. (08) 619 410
Sotkamovuokatti.fi

SotkamoVuokatti.fi ei vastaa sivuston tietojen kuten hinnat oikeellisuudesta. Varmista aina ajantasaiset tiedot palveluntarjoajalta.