Sotkamon ja Vuokatin majoitushaku - Löydä & varaa hotelli tai mökki

Majoitus

Sotkamosta ja Vuokatista löytyy kattava valikoima eri tason majoitusvaihtoehtoja.
Tästä löydät listattuna alueen mökit, lomahuoneistot, hotellit, camping- ja karavaanialueet.
Vuokraaminen onnistuu helposti sivuston ylälaidassa olevan majoitushaun kautta.


Break Sokos Hotel Vuokatti

Tervetuloa Break Sokos Hotel Vuokattiin! Vuokatti on muuten Suomen suosituin ympärivuotinen matkailukeskus. Väki viihtyy kesät talvet, kun ympärillä on Kainuun huikea luonto ja monipuolinen palvelutarjonta.

Katso lisää

Holiday Club Katinkulta

Hotellihuone vai loma-asunto? Holiday Club Katinkulta tarjoaa majoitusvaihtoehdoksesi kylpylähotellin tai laadukkaat loma-asunnot ja -huoneistot.

Katso lisää

Hotelli Tulikettu

Hotelli Tulikettu sijaitsee mitä ihanteellisimmalla paikalla Sotkamon keskustassa. Upea luonto ympäröi hotellia. Mahtava mäntykangas ja Hiukan rantojen törmät kätkevät uumeniinsa jääkautisia muistoja.

Katso lisää

Hotelli Vuokatti

Idyllinen Hotelli Vuokatti sijaitsee Nuasjärven rannalla Vuokatissa. Hotellissa majoitut laadukkaasti rauhallisessa ja viihtyisässä ympäristössä. Päärakennus uudistettiin, remontoitiin ja avattiin uudelleen vuonna 2008.

Puh: +358 207 229 620
Osoite: Suvikkaantie 24, 88610 Vuokatti
www.hotellivuokatti.fi

Jaakkolan Lomamökit

Tule sinisten ajatusten mökkilomalle monipuoliseen Vuokattiin, kauniin Jormasjärven rannalle! Mökit ovat lähellä palveluja, latujen ja vaellusreittien varrella omassa rauhassaan.

Katso lisää

KaisanKulma

KaisanKulman lomahuoneistoissa majoitut tasokkaasti aivan Vuokatin sydämessä. Tarjoamme käyttöönne 16 lomahuoneistoa kahdessa eri luhtitalossa.

Katso lisää

Kattivankkuri

SF Caravan Kainuu Ry:n ylläpitämä caravan-alue sijaitsee Vuokatinrinteiden tuntumassa.

Katso lisää

Kolazko

Kolazko Oy tarjoaa asiakkailleen asumisen viihtyisyyttä ja hyvää palvelua: huoneistomme ovat täysin varusteltuja ja asiakaspalvelumme on koko päivän puhelimitse tavoitettavissa.

Katso lisää

Loma Rinteelä

Majoitu kauniissa sotkamolaisessa vaaramaisemassa, Suonenjärven rannalla. Lisäksi aivan Vuokatinrinteiden vierellä sijaitsevat paritalohuoneistomme Julia ja Romeo.

Katso lisää

Lomakoti Kuusela

KaisanKulman lomahuoneistoissa majoitut tasokkaasti aivan Vuokatin sydämessä. Tarjoamme käyttöönne 16 lomahuoneistoa kahdessa eri luhtitalossa.

Katso lisää

Lomakulkuri

Lomakulkuri tarjoaa laadukkaan ympäristön lomallesi. Valittavanasi ovat paritalon huoneistot Reppu ja Reissumies Vuokatin alueella.

Katso lisää

Maanselän Etappi

Maanselän Etapista löytyy majoitusta mitä erilaisimpiin tarpeisiin: Hyvin varustettuja ympärivuoden käytössä olevia lomamökkejä luonnonrauhassa rannan läheisyydessä, kesämökki ja metsämökki kesämajoitukseen sekä vuonna 2005 valmistunut Komulan maalaistalo isommallekin porukalle. Valitsetpa minkä majoitusmuodon hyvänsä, olet keskellä aitoa kainuulaista maisemaa ja vieraanvaraisuutta. Tervetuloa!

Katso lisää

Naapurinvaaran Lomakeskus

Naapurivaaran Lomakeskus on monipuolinen majoituskohde Vuokatissa, Nuasjärven rannalla Naapurivaaran juurella.

Katso lisää

Pajuniemen Kartano

Pajuniemestä on vain 5 min. matka mm. Vuokatinrinteille, hiihtoputkelle, uimahallille ja Katinkullan kylpylään.

Katso lisää

Rytilahden Maja

Rytilahden Maja on Sotkamon Seurakunnan omistama ja ylläpitämä loma-, leiri- ja kokouskeskus. Keskeinen sijainti ja upeat tilat tarjoavat mahtavat puitteet monenlaiseen tarkoitukseen.

Katso lisää

Vuokatin Aateli

Löydät varmasti tarpeisiisi sopivan majoitusvaihtoehdon 23 kohteen valikoimastamme, joiden pinta-alat vaihtelevat 21 neliön sviiteistä aina 350 neliön huviloihin. Uutena myös rinnehotelli Aateli!

Katso lisää

VuokatinHelmi

Tervetuloa viettämään unelmien loma Kainuun helmeen, Vuokattiin! Lomasi keskuksena on luksusvarusteltu huvila keskellä Vuokattia ja sen palveluita.

Katso lisää

Vuokatinmaa

Vuokatinmaa tarjoaa asiakkailleen tasokkaita majoituspalveluita Vuokatin sydämessä. Vuokatinmaan loma-asunnot sijaitsevat Nuasjärven kainalossa, aivan Vuokatinvaaran juuressa

Katso lisää

Vuokatinranta

Vuokatinranta, elämänarvomatkailua jo puoli vuosisataa! Matkailualueen keskellä, Vuokatin rinteiden ja Nuasjärven välissä sijaitseva Vuokatinranta kutsuu aktiivista liikkujaa ja hiljentymistä kaipaavaa. Ympärivuotisessa ohjelmatarjonnassa teemallisia viikonlopputapahtumia, leirejä ja kursseja, jolloin nautitaan ystävien yhteydestä, raamattuopetuksesta, rukouksesta, musiikista ja hyvästä ruuasta.

Katso lisää

Vuokatti Sport

Vuokatin Urheiluopisto on monipuolinen lomakohde, josta löytyy majoituspaikkoja ja kiehtovia harrasteita jokaiseen makuun ympärivuotisesti.

Katso lisää

Välikosken Lomamökit

Välikosken maaseutulomailukohde Sotkamossa tarjoaa kodikkaan ja rauhallisen ympäristön sekä lomailijoille että kokoukseen tai neuvotteluun osallistujille.

Katso lisää

Ilmoita palvelusi mukaan

SotkamoVuokatti.fi -portaaliin voit veloituksetta ilmoitaa yrityksesi perustiedot. Helpoiten se käy sähköpostitse osoitteeseen: info(at)sotkamovuokatti.fi.

Ilmoita viestissä yrityksesi nimi, lyhyt esittely, sekä osoitetiedot. Mikäli haluat kuvallisen ilmoituksen tai vieläkin kattavamman esittelyn, kerromme mielellämme optioista.

Matkailuneuvonta

Sotkamo

  • Keskuskatu 3
  • 88600 Sotkamo
  • puh. 045 312 1016

Vuokatti

  • Ilkantie 8
  • 88610 Vuokatti
  • puh. (08) 619 410
Sotkamovuokatti.fi

SotkamoVuokatti.fi ei vastaa sivuston tietojen kuten hinnat oikeellisuudesta. Varmista aina ajantasaiset tiedot palveluntarjoajalta.