Sotkamon ja Vuokatin majoitushaku - Löydä & varaa hotelli tai mökki

Pajuniemen Kartano

Koulutus- ja virkistäytymiskeskus yrityksille ja organisaatioille

Pajuniemen Kartano sijaitsee Vuokatin, Suomen monipuolisimman lomamaailman läheisyydessä Sapsojärven rannalla ”keskellä kaikkea”. Pajuniemestä on vain 5 min. matka mm. Vuokatinrinteille, hiihtoputkelle, uimahallille ja Katinkullan kylpylään. Pajuniemeen on erittäin hyvät kulkuyhteydet niin omalla autolla, linja-autolla, junalla kuin lentokoneellakin. Pajuniemen Kartanon rakennukset ja rauhallinen pihapiiri ovat erittäin sopivat koulutus- ja virkistyskäyttöön yritysten ja organisaatioiden henkilöstölle. Pihasta pääsee suoraan mm. hiihtoladuille, moottorikelkkareitille sekä Sapsojärvelle. Kartanon vieressä sijaitsee tenniskenttä ja lenkkipolut.

Rakennukset

Vanha puoli

Pajuniemen Kartanon vanha rakennus on rakennettu Metsähallituksen metsänvartijan tilaksi v.1918. 1990 -luvulla kaikki kartanon rakennukset on peruskorjattu koulutus- ja virkistyskäyttöön. Rakennuksen alakerrassa sijaitsevat tupa, keittiö ja kaksi makuuhuonetta, saunaosasto, wc sekä kodinhoitotila. Varustukseen kuuluu mm. tv, video, videotykki sekä piirtoheitin. Yläkerrassa on kahden makuuhuoneen lisäksi oma wc.

Uusi puoli

Uuden puolen ylimmän kerroksen majoitustiloissa on neljä kahden hengen huonetta ja yksi yhden hengen huone. Kahden hengen huoneista yksi on isompi sviitti, jonka parvekkeelta aukeaa näkymä Sapsojärvelle ja Hiukan hiekkarannoille. Yläkerran majoitustilojen yhteydestä ovat myös wc- ja suihkutilat.

Rantasauna

Puulämmitteinen rantasauna on rakennettu vuonna 1994. Rantasaunassa on pesu- ja löylytilojen lisäksi takkahuone, jossa on myös majoitustilat kahdelle sekä minikeittiö ja wc.

Koulutus- ja kokoustilat

Uuden puolen alakerrassa sijaitsee koulutustila, johon mahtuu yli 30 hengen ryhmä. Tilan yhteydessä on keittiö, joten tila on kätevästi muutettavissa ruokailu-, juhla- tai vaikka illanviettotilaksi. Koulutustilan varustukseen kuuluu videotykki ja flappi-taulu sekä piirtoheitin tarvittaessa. Videotykin kuvaa voidaan heijastaa kahdelle seinälle ja tila voidaan jakaa kahteen ryhmään. Uuden puolen toisessa kerroksessa on neuvottelutila pienemmille ryhmille aina 15 henkilöön saakka. Neuvottelutilassa on tv screeni, jota voidaan käyttää esitysten esittämiseen. Myös pienen neuvottelutilan yhteydessä on keittiö ja tilaa voidaan käyttää monipuolisesti. Vanha puolen kokous- ja neuvottelutiloihin mahtuu tarvittaessa noin 20 henkeä. Myös Vanhan puolen kokoustila on kätevästi muuttavissa muuhun käyttöön, kuten Uuden puolen suuri koulutustila. Pajuniemen kartanon koulutus- ja neuvottelutilat tilat sopivat hyvin ryhmätyöskentelyyn ja kehitystehtävien toteuttamiseen mm. aivoriihi ja workshop-työskentelyn muodossa.

Kapasiteetti

  • Majoitus koulutusryhmille 20 hlö
  • Koulutustila uusipuoli 35 hlö
  • Neuvottelutila uusipuoli 10 hlö
  • Koulutustila vanhapuoli 15 hlö

Matkailuneuvonta

Sotkamo

  • Keskuskatu 3
  • 88600 Sotkamo
  • puh. 045 312 1016

Vuokatti

  • Ilkantie 8
  • 88610 Vuokatti
  • puh. (08) 619 410
Sotkamovuokatti.fi

SotkamoVuokatti.fi ei vastaa sivuston tietojen kuten hinnat oikeellisuudesta. Varmista aina ajantasaiset tiedot palveluntarjoajalta.