Sotkamon ja Vuokatin majoitushaku - Löydä & varaa hotelli tai mökki

Lautalajit

Vuokatista on vuosien saatossa rakentunut lautalajeja harrastaville kattava mesta harrastaa. Ympärivuotisesti skeittihallin ominaisuudessa toimiva Vuokatti Freestyle hall tyydyttää lomavieraat kuin myös paikalliset hovimestaritkin. Freestyle halli toimii SuperParkin yhteydessä josta löytyy junnuparkki, isoparkki sekä ramppihuone. Lisäksi hallissa voi treenata temppuja suoraan Foam Pit -altaaseen.

 • Vesiurheilukeskus

  Vuokatin Vesiurheilukeskus. Kesän lautalajeja vauhdittaa Vuokatin Vesiurheilukeskuksen lautalajitarjonta, josta löytyy maailman suurin skeitattava Saunalautta. Kuulit oikein. Lisäksi Ahvenuksenlammella sijaitseva vesiurheilukeskus tarjoaa kaapeliradan avulla wakeboardingia ja SUP-lautailua toukokuun puolen välin tienoilta aina ensimmäisiin lumihiutaleihin asti.

  Osoite:
  Vuokatintie 22, 88610 Vuokatti
  Lisätiedot: Vesiurheilukeskus

 • Paippitunneli ja Vuokatin Rinteet

  Paippitunneli. Lumilautailijoidenkaan ei tarvitse vuokatissa näitä ensilumen kelejä odottaa, vaan snoukkaan pääsee ympäri vuoden Vuokatin Paippitunnelilla, joka löytyy myös Vuokatin rinteiltä, Hesburgerin yhteydestä. Talvisin Vuokatin snowparkit ovat täynnä jöötiä rautaa ja erilaisia hyppyreitä sekä SuperPipe. Vuokatin maisemissa treenaakin vuosittain suomen huiput ja voimme ylpeästi kertoa mm. Peetu Piiroisen, Enni Rukajärven ja Roope Tonterin ponnistaneen maailman kirkkaimmiksi tähdiksi meidän Vuokatistamme!

  Osoite:
  Kattikeskus, Ilkantie 8, Vuokatti
  Puh. (08) 619 410

 • VuokattiBoardWeekend

  VuokattiBoardWeekend. Heinä-elokuun taitteessa Vuokattiin ajautuu laaja kirjo lautalajeista kiinnostuneita Vuokatti board Weekend -tapahtumaan. Tapahtumassa lasketaan lumisessa kesämäessä, skeitataan parkissa, hallissa, lautalla ja kaduilla! Lasketaan mäkiä DH-lonkkareilla ja Wakeboardataan Vuokatin Vesiurheilukeskuksessa! Meininkiin lisätään artisteja, skaboja ja bileet ovat valmiit!

  Vuoden 2018 osalta tilannetta kannattaa tsekata tapahtuman omalta Facebook-sivulta, sillä vielä sen järjestämistä ei ole vahvistettu.

  Lisätiedot:
  Facebook/VuokattiBoardWeekend/


Matkailuneuvonta

Sotkamo

 • Keskuskatu 3
 • 88600 Sotkamo
 • puh. 045 312 1016

Vuokatti

 • Ilkantie 8
 • 88610 Vuokatti
 • puh. (08) 619 410
Sotkamovuokatti.fi

SotkamoVuokatti.fi ei vastaa sivuston tietojen kuten hinnat oikeellisuudesta. Varmista aina ajantasaiset tiedot palveluntarjoajalta.