Sotkamon ja Vuokatin majoitushaku - Löydä & varaa hotelli tai mökki

Uudistunut SotkamoVuokatti.fi -sivusto on avattu

”Sivuston kehitystyö on nyt sillä mallilla, että voidaan julkaista 1. versio. Tämän pohjalta kerätään käyttäjäkokemuksia ja palautetta, joiden pohjalta suunnitellaan lisää”, kertoo palvelun vetovastuun ottaneen Ideamedia Oy:n toimitusjohtaja Jaakko Hyvönen.

Kun sivusto yrityskaupan mukana siirtyi Ideamedia Oy:lle, mietittiin palvelun tulevaisuutta. Se oli selvää, että sivusto täytyisi rakenteita myöten uudistaa. Ja siihen päädyttiin, että näin tehdään. Nyt palvelun takana on kolme osakasyritystä; Suokone Oy, Qteam Systems Oy ja Planmec Oy.

Alkuperäisestä ajatuksesta on pidetty kiinni; että matkailijat löytäisivät helposti ja kattavasti tietoa myös pienemmistä yrityksistä. Käyttöliittymä on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi ja kevyeksi, jolla saadaan myös kilpailuetu Googlen hakukoneessa.

Nyt uudistettuun palveluun on kaikilla yrityksillä mahdollisuus maksuttomaan listauksen. Se sisältää lyhyen esittelytekstin ja yrityksen perustiedot. Seuraava taso on kuvallinen ilmoitus linkkeineen asiakkaan omalle sivulle ja kolmannella, Premium-tasolla, yritykselle luodaan laaja näkyvyys mahdollisten videoklippien ja halutun sisällön pohjalta, sekä toteutetaan yrityskohtainen Google Adwords/Facebook-mainoskampanja haluttuun sesonkiin.

Sivuston tekniikasta vastaan hakukoneoptimoidun koodin tuottamiseen erikoistunut Heikki Kujala. Nyt julkaistuvan 1. version aikana keräämme palautetta ja kehitysideoita, jonka pohjalta siirrytään versioon 2. Kieliversioita on myös toivottu ja ne on lisätty tulevaisuuden työlistalla. Tässä vaiheessa sivuston tekniikka vaatii vielä resurssejamme, joten toivommekin, että mahdollisimman moni yrittäjä ilmoittaisi tietonsa omatoimisesti palveluun. Helpoiten se tapahtuu sivuston kautta löytyvän lomakkeen avulla.


Artikkelin kuva: Tomi Lotvonen

Tiedot

  • Ajankohta: 1.versio julkaistu 26.2.2018

Matkailuneuvonta

Sotkamo

  • Keskuskatu 3
  • 88600 Sotkamo
  • puh. 045 312 1016

Vuokatti

  • Ilkantie 8
  • 88610 Vuokatti
  • puh. (08) 619 410
Sotkamovuokatti.fi

SotkamoVuokatti.fi ei vastaa sivuston tietojen kuten hinnat oikeellisuudesta. Varmista aina ajantasaiset tiedot palveluntarjoajalta.